Thursday, August 21, 2014

Mmmmmmm Mmmmmmmm



No shortage of sunshine in L.A. this summer.


I've been using lots of citrus zest to make salads special


Squash blossoms from my Lebanese-Armenian grocery store:  cheap, beautiful and fresh!
(SuperKing I love you!)


We put them on our De Sano neapolitan pizzas after (another!) Home Depot run.

What are you going to eat this weekend?








2 comments:

  1. hmmmm bien appétissant tout ça! ce week end nous allons savourer des spaghettis aux PALOURDES JAPONAISE que nous sommes allés pécher au passage du gois à Beauvoir sur mer en Vendée, un réel bonheur que cette pêche à pied...des étendues de sable et de ciel bleu ( enfin quand il est bleu ce qui n'est pas le cas tout les jours ce mois d'aout)...
    le tout arrosé d'un petit vin blanc de pays sec et fruité. Bonne perspective, xo xo

    ReplyDelete
  2. I love using citrus zest in my food too :)

    ReplyDelete